Jump to content

- - - - -

Imam par sinhro. crtaća kojih nema na sajtu

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Skituljak

Skituljak
  • Korisnik
  • 43 posts
  • Omiljeni crtać:Mali veseljak

Posted 03 July 2008 - 02:12 PM

Crtaci su sledeci:

1. Gica Prasic - Stidljivi toreador (The timid toreador) Opis: Kukuruzi... Kukuruzi...Kupite ih dok su svezi... Bik i onih trista cuda

2. Gica Prasic - Pesma za tebe (Notes to you) Opis: Macak ne da Gici da spava, peva mu pod prozorom

3. Krava Moli Mu i leptiri (Molly Moo cow and butterfies): Krava odbrani leptire od onog kolekcionara

4. Prica o Suzi (Susie the little blue couple) Opis: Prica pocinje od Suzi u izlogu, vremenom propada, otme je razbojnik, zavrsi na otpadu, kupi je neki klinja i k'o nova

5. Medvedici na izletu (The teddy bears picnick) Opis: Medvedici Ben i Voli idu na godisnje okupljanje medvedica. Voliju je prvi put. U pricu ulazi i devojcica koja trazi svoga medu... Traje oko 20-ak min.

6. Magarence Buro (The little brown Burro) Opis: Hriscanska prica. Prica o magarencetu svi ga teraju od sebe, stice prijatelja pacova, na kraju postaje magare koje je nosilo Mariju do stale u kojoj se rodio Isus. Traje 20 min.

Imam ih jos par na toj jednoj VHS kaseti. Ja sam ovih 6 ripovao u avi, ali niti imam ok TV karticu niti mi je komp najbolji, tako da rip0 nije nesto. Mislim da bi sa pravom masinom moglo mnogo bolje. Pa sad..

Mogu dati ovaj avi format.
Mogu nekom dati VHS pa da se pozabavi (ima jos par crtaca na traci)
Ili ako neko hoce da trazi DVD verzije pa ja samo da dam mp3 (ili neki drugi format) audio?

Ako ima raspolozenih, nek se oglase! Mislim da su crtaci ok, da ih se svi secamo i gotivimo!!!

Uzdravlju bili
  • 0

#2 AcaRadio

AcaRadio

Sound manipulator

• Administrator
  • 2325 posts
  • Omiljeni crtać:Tom & Jerry

Posted 03 July 2008 - 10:09 PM

Ili ako neko hoce da trazi DVD verzije pa ja samo da dam mp3 (ili neki drugi format) audio?

Javi mi se na PP da se dogovorimo oko uploada tog audio snimka. Ako je u pitanju RTB sinhronizacija i ako je snimak dobar za restauraciju, videcemo da se to spakuje na neki DVD ili TV-rip.
  • 0
Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users