Naruto (2002-2007)
Posted 30 January 2007 - 08:16 AM
Posted 30 January 2007 - 03:01 PM
Posted 30 January 2007 - 05:09 PM
Naruto the Movie: Snow Princess' Book of Ninja Arts
koji me je odusevio, zapravo zbog tog filma sam i poceo da pratim seriju
Naruto the Movie 2: Great Clash! The Illusionary Ruins at the Depths of the Earth
e ovaj je vec (u nedostatku bolje reci) bljutav, bar meni, imam utisak da sam film vec gledao samo sa izmenjenim junacima, a i Naruto ceo film vice rasengan, pa ako nece plavi, on proba crveni itd.
Da li je neko gledao
Naruto the Movie 3: The Animal Riot of Crescent Moon Island
i da li znate gde mogu da skinem taj film?
Posted 30 January 2007 - 07:58 PM
Posted 30 January 2007 - 11:11 PM
to su one dve standalone epizode ako se ne varam
prva je ona kad trazi detelinu sa 4 lista (ili nesto slicno sto ispunjava 1 zelju)
sa onim klincem Konohamaru
a druga je kad Naruto, Sakura (Sakrua kako god se pise), i Sasuke
stite vodju Skrivenih vodopada (Hidden Falls) pa se onda ispostavi da je
njegovo selo pod invazijom i bla bla bla .... jos jedan grozni filer
A zeznuo sam se za 3. film pisaolo je
It was announced on August 6, 2005
u brzini citanja sam preveo sebi da je tad izdat
al sam posle bakcuci se uzaludnom potragom za istim
shvatio da je tad najavljen a da ce izaci tek na prolece 2007
Posted 31 January 2007 - 03:50 AM
Posted 31 January 2007 - 07:47 AM
12 godina pre desavanja radnje u serijalu, Demonska lisica sa devet repova (u nastavku Kjubi) napada selo po imenu Konoha. To je bio veoma mo?an demon koji je poubijao mnogo ljudi. On je izazivao haos me?u ljudima, sve dok ga vo?a Konohe, ćetvrti Hokage, zrtvuju?i svoj zivot, zatvara u tek roćeno dete koje je potpuno nepoznato. Kasnije se saznaje da je to dete glavni junak ovog serijala, Uzumaki Naruto. Svi su bilu srećni sto je ćetvrti Hokage uspeo da zatvori lisicu. Naruto zbog tog demona u sebi na poćetku ima puno problema, deca ga se boje, odrasli ga izbegavaju.
Tre?i Hokage govori stanovnicima Konohe da Naruta treba da smatraju jednakim i kao svako obi?no dete. Ali ni to nije pomoglo da Naruto bude prihvaćen. Naruto odrasta bez roditelja i prijatelja. Da bi privukao paznju ljudi on je pravio razne sale i gluposti. Uskoro Naruto zavrsava Nindza akademiju koriste?i tehniku Taj? Kage Bunshin no Jutsu (Multiple Shadow Clone Technique) kako bi spasao svog u?itelja Iruku od odbeglog nindze Mizukija. To spasavanje Narutu otvara pogled na svet. Iako u sebi ima Kjubi, Naruto shvata da ipak postoji osoba koja brine o njemu, a to je njegov u?itelj Iruka. Kada je zavrsio Nindza akademiju, Naruto upoznaje puno prijatelja i on sebi odre?uje jedan cilj u zivotu, da postane najbolji nindza.
Ovaj anime se moze predstaviti kao mesavina drame i komedije sa puno akcije. Serijal se zasniva na Narutu i njegovim prijateljima, o njihovom odrastanju, sukobljavanju, zajedni?koj borbi za zivot. Prvi prijatelji Naruta su U?iha Sasuke i Haruno Sakura, dvoje tinejdzera koji su uvrsteni sa Narutom u tim od tri ?lana pod vo?stvom iskusnog u?itelja(sensei) Hatake Kakasija. Naruto je u toku ?unin (Ch?nin) ispita stekao jos prijatelja.
Nekoliko glavnih zlikovaca ulazi u pri?u. Kao prvi i glavni neprijatelj je odbegli Legendarni Senin Oro?imaru koji zeli da svoju dusu prebaci u Sasukeovo telo, i on zeli da eliminise Naruta kako bi Sasuke dosao do njega. Na drugom mestu je organizacija po imenu Akacuki (Akatsuku) koja ima zadatak da uhvati Naruta ili Kjubija.
Najvazniji trenutak u seriji je Sasukeov odlazak iz Konohe. Stalno razmisljanje o svom bratu i Narutovo brzo napredovanje uticali su na njega da ode da trenira kod Oro?imaru kako bi postao jos ja?i. Sasukea su na putu ?uvali Oro?imaruvi pomo?nici Sound Four koji su bili veoma jaki i predstavljali su veliki problem za Naruta i njegove prijatelje koji su imali zadatak da vrate Sasukea nazad u Konohu. Naruto i ostali nisu bili svesni koliko jako obezbećenje ima Sasuke. Genin tim je morao da se razdvoji kada bi se borili sa nekim ninzom. Tako bi neko ostao da se bori 1 na 1 a ostali bi nastavili poteru. Ceo tim Genina bi verovatno poginuo da im u pomo? nisu dosli Kankuro, Temari i Gaara. Naruto je bio jedini koji je uspeo da stigne do Sasukea, ali je Sasuke odbio da se vrati u Konohu, pa je Naruto bio primoran da se bori sa svojim prijateljem u veoma dinami?noj borbi. U toj borbi Naruto izlazi kao gubitnik jer je Sasuke bio mnogo ja?i od njega.
Naruto se vra?a u Konohu sa misijom koju nije izvrsio, ali on obe?ava Sakuri da će jednog dana vratiti Sasukea.
Naruto i Sasuke dobijaju nove u?itelje. Naruta trenira Dziraja, a Sakuru trenira Cunade. Dziraja i Cunade takoće imaju titulu Legendarni Senin kao i Oro?imaru. Njih troje su kao tinejdzeri trenirali zajedno, a njihov u?itelj je bio Tre?i Hokage. Posle tri meseca od borbe Naruta i Sasukea (ta tri meseca predstavljaju nekoliko epizoda, fileri), Dziraja odvodi Naruta daleko od civilizacije kako bi ga trenirao.
Posted 31 January 2007 - 03:41 PM
Posted 31 January 2007 - 03:55 PM
Posted 01 February 2007 - 02:54 AM
doista, u pocetku moze delovati kao anime samo za klince ali nakon nekoliko epizoda prosto se navuces i kako se prica i likovi razvijaju skapiras kako je je anime genijalan
Posted 01 February 2007 - 09:47 PM
Posted 02 February 2007 - 12:13 AM
E da! Super je za ućenje hiragane.
Posted 02 February 2007 - 12:57 AM
Motoko said:
E da! Super je za ućenje hiragane.
Vidi ti ko se javio
Posted 02 February 2007 - 04:14 PM
poenk said:
Si senorita, moze kad me namamis iz kuce.
Salimo se, moze jos sutra?
Posted 03 February 2007 - 04:58 PM
Posted 10 February 2007 - 05:46 PM
Posted 11 February 2007 - 02:13 AM
Posted 11 February 2007 - 07:45 PM
Posted 11 February 2007 - 10:07 PM
Posted 13 February 2007 - 03:32 AM
meni je inace ispitni rok malo poremetio standardnu dozu od oko 4 epizode dnevno ali juce sam odgledala poslednju ne filer epizodu i ne bih da spojlujem ostalima, ali recimo samo da sam pod jakim utiskom
Help