crtaci.info: Naruto (2002-2007) - crtaci.info

Jump to content

• (14 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Naruto (2002-2007) Rate Topic: -----

#41 User is offline   Krillin 

• Capo di Tutti Capi
  • Group: Korisnik
  • Omiljeni crtać:Hitman Reborn!

Posted 30 January 2007 - 08:16 AM

Sto se tice filera, ima ljudi kojima se to svidja, a ima i onih koji to mrze. Preporucujem ti da pogledas filere ako hoces da se bolje upoznas sa likovima.
0

#42 User is offline   Deathangel 

• Most Powerful Man In The Universe
  • Group: VIP Gold
  • Omiljeni crtać:He-Man

Posted 30 January 2007 - 03:01 PM

A ima i par komicnih epizoda koje ce te dobro nasmejati.
0

#43 User is offline   DiabloWink 

Posted 30 January 2007 - 05:09 PM

Gledao sam :

Naruto the Movie: Snow Princess' Book of Ninja Arts
koji me je odusevio, zapravo zbog tog filma sam i poceo da pratim seriju

Naruto the Movie 2: Great Clash! The Illusionary Ruins at the Depths of the Earth
e ovaj je vec (u nedostatku bolje reci) bljutav, bar meni, imam utisak da sam film vec gledao samo sa izmenjenim junacima, a i Naruto ceo film vice rasengan, pa ako nece plavi, on proba crveni itd.

Da li je neko gledao
Naruto the Movie 3: The Animal Riot of Crescent Moon Island
i da li znate gde mogu da skinem taj film?
0

#44 User is offline   Deathangel 

Posted 30 January 2007 - 07:58 PM

http://anime-eden.com probaj ovde.A nisi gledao Naruto:Jump Festa?!
0

#45 User is offline   DiabloWink 

Posted 30 January 2007 - 11:11 PM

gledao sam Naruto:Jump Festa
to su one dve standalone epizode ako se ne varam
prva je ona kad trazi detelinu sa 4 lista (ili nesto slicno sto ispunjava 1 zelju)
sa onim klincem Konohamaru

a druga je kad Naruto, Sakura (Sakrua kako god se pise), i Sasuke
stite vodju Skrivenih vodopada (Hidden Falls) pa se onda ispostavi da je
njegovo selo pod invazijom i bla bla bla .... jos jedan grozni filer

A zeznuo sam se za 3. film pisaolo je
It was announced on August 6, 2005
u brzini citanja sam preveo sebi da je tad izdat
al sam posle bakcuci se uzaludnom potragom za istim
shvatio da je tad najavljen a da ce izaci tek na prolece 2007
0

#46 User is offline   tidus 

• Omiljeni crtać:Full Metal Alchemist

Posted 31 January 2007 - 03:50 AM

Dali je ovaj crtani stvarno toliko dobar!!!!?O cemu se radi,nisam nimalo upucen u njega!Imam jednu epizodu sto mi je drug dao i vidio hrpu klinaca sto se pretvaraju u neso slicno po meni mackama!
0

#47 User is offline   Krillin 

• Capo di Tutti Capi
  • Omiljeni crtać:Hitman Reborn!

Posted 31 January 2007 - 07:47 AM

Evo ti ukratko opis:

12 godina pre desavanja radnje u serijalu, Demonska lisica sa devet repova (u nastavku Kjubi) napada selo po imenu Konoha. To je bio veoma mo?an demon koji je poubijao mnogo ljudi. On je izazivao haos me?u ljudima, sve dok ga vo?a Konohe, ćetvrti Hokage, zrtvuju?i svoj zivot, zatvara u tek roćeno dete koje je potpuno nepoznato. Kasnije se saznaje da je to dete glavni junak ovog serijala, Uzumaki Naruto. Svi su bilu srećni sto je ćetvrti Hokage uspeo da zatvori lisicu. Naruto zbog tog demona u sebi na poćetku ima puno problema, deca ga se boje, odrasli ga izbegavaju.

Tre?i Hokage govori stanovnicima Konohe da Naruta treba da smatraju jednakim i kao svako obi?no dete. Ali ni to nije pomoglo da Naruto bude prihvaćen. Naruto odrasta bez roditelja i prijatelja. Da bi privukao paznju ljudi on je pravio razne sale i gluposti. Uskoro Naruto zavrsava Nindza akademiju koriste?i tehniku Taj? Kage Bunshin no Jutsu (Multiple Shadow Clone Technique) kako bi spasao svog u?itelja Iruku od odbeglog nindze Mizukija. To spasavanje Narutu otvara pogled na svet. Iako u sebi ima Kjubi, Naruto shvata da ipak postoji osoba koja brine o njemu, a to je njegov u?itelj Iruka. Kada je zavrsio Nindza akademiju, Naruto upoznaje puno prijatelja i on sebi odre?uje jedan cilj u zivotu, da postane najbolji nindza.

Ovaj anime se moze predstaviti kao mesavina drame i komedije sa puno akcije. Serijal se zasniva na Narutu i njegovim prijateljima, o njihovom odrastanju, sukobljavanju, zajedni?koj borbi za zivot. Prvi prijatelji Naruta su U?iha Sasuke i Haruno Sakura, dvoje tinejdzera koji su uvrsteni sa Narutom u tim od tri ?lana pod vo?stvom iskusnog u?itelja(sensei) Hatake Kakasija. Naruto je u toku ?unin (Ch?nin) ispita stekao jos prijatelja.

Nekoliko glavnih zlikovaca ulazi u pri?u. Kao prvi i glavni neprijatelj je odbegli Legendarni Senin Oro?imaru koji zeli da svoju dusu prebaci u Sasukeovo telo, i on zeli da eliminise Naruta kako bi Sasuke dosao do njega. Na drugom mestu je organizacija po imenu Akacuki (Akatsuku) koja ima zadatak da uhvati Naruta ili Kjubija.

Najvazniji trenutak u seriji je Sasukeov odlazak iz Konohe. Stalno razmisljanje o svom bratu i Narutovo brzo napredovanje uticali su na njega da ode da trenira kod Oro?imaru kako bi postao jos ja?i. Sasukea su na putu ?uvali Oro?imaruvi pomo?nici Sound Four koji su bili veoma jaki i predstavljali su veliki problem za Naruta i njegove prijatelje koji su imali zadatak da vrate Sasukea nazad u Konohu. Naruto i ostali nisu bili svesni koliko jako obezbećenje ima Sasuke. Genin tim je morao da se razdvoji kada bi se borili sa nekim ninzom. Tako bi neko ostao da se bori 1 na 1 a ostali bi nastavili poteru. Ceo tim Genina bi verovatno poginuo da im u pomo? nisu dosli Kankuro, Temari i Gaara. Naruto je bio jedini koji je uspeo da stigne do Sasukea, ali je Sasuke odbio da se vrati u Konohu, pa je Naruto bio primoran da se bori sa svojim prijateljem u veoma dinami?noj borbi. U toj borbi Naruto izlazi kao gubitnik jer je Sasuke bio mnogo ja?i od njega.

Naruto se vra?a u Konohu sa misijom koju nije izvrsio, ali on obe?ava Sakuri da će jednog dana vratiti Sasukea.

Naruto i Sasuke dobijaju nove u?itelje. Naruta trenira Dziraja, a Sakuru trenira Cunade. Dziraja i Cunade takoće imaju titulu Legendarni Senin kao i Oro?imaru. Njih troje su kao tinejdzeri trenirali zajedno, a njihov u?itelj je bio Tre?i Hokage. Posle tri meseca od borbe Naruta i Sasukea (ta tri meseca predstavljaju nekoliko epizoda, fileri), Dziraja odvodi Naruta daleko od civilizacije kako bi ga trenirao.
0

#48 User is offline   GaVrA 

• Delivery boy man!
  • Group: Administrator
  • Omiljeni crtać:Futurama

Posted 31 January 2007 - 03:41 PM

nadam se da je to samo c/p sa nekog drugog foruma... :? :lol:
0

#49 User is offline   Deathangel 

Posted 31 January 2007 - 03:55 PM

Pa dobro,ni ja ne bih bolje prepricao.Ali @tidus definitivno ti preporucujem ovu animu jer je puna preokreta i akcije.Odlicna prica i muzika.Meni posle legendranog Berserka najjaca anima.
0

#50 User is offline   Knight.O 

Posted 01 February 2007 - 02:54 AM

cuj, Naruto je prvi anime koji sam ja uzela da gledam i posle neke tri epizode sam odustala jer em nisam imala vremena da gledam kako valja, em mi se nije cinio nesto posebno....a vidi me sada :D
doista, u pocetku moze delovati kao anime samo za klince ali nakon nekoliko epizoda prosto se navuces i kako se prica i likovi razvijaju skapiras kako je je anime genijalan :D
0

#51 User is offline   Torpedo 

Posted 01 February 2007 - 09:47 PM

Mislim da ste me zainteresovali za ove crtace tako da cu pratiti ovu temu .
0

#52 User is offline   Motoko 

Posted 02 February 2007 - 12:13 AM

He he, ja imam nekih 150tak epizoda na japanskom, naravski. Iskreno, ni meni se nije bas puno svidelo u poćetku, ali ni sada nisam neki preterani ljubitelj. Jednostavno gledam da se odmorim vise no da pratim pri?u. Ali jeste simpati?no. I nije dosadno, samo mi je malkice za decu. Nemojte da se ljutite, pwease.

E da! Super je za ućenje hiragane. :D I japanskih fraza.
0

#53 User is offline   poenk 

Posted 02 February 2007 - 12:57 AM

Motoko said:

He he, ja imam nekih 150tak epizoda na japanskom, naravski. Iskreno, ni meni se nije bas puno svidelo u poćetku, ali ni sada nisam neki preterani ljubitelj. Jednostavno gledam da se odmorim vise no da pratim pri?u. Ali jeste simpati?no. I nije dosadno, samo mi je malkice za decu. Nemojte da se ljutite, pwease.  

E da! Super je za ućenje hiragane. :D I japanskih fraza.

Vidi ti ko se javio :D A kad ?u ja da dobijem tih 150-ak epizoda, a?
0

#54 User is offline   Motoko 

Posted 02 February 2007 - 04:14 PM

poenk said:

Vidi ti ko se javio  :D  A kad ?u ja da dobijem tih 150-ak epizoda, a?

Si senorita, moze kad me namamis iz kuce. :P Sad but true, ne secam se kad sam propisno izasla napolje, i to svojevoljno.

Salimo se, moze jos sutra? :D Videcu sta imam od diskova praznih pa javljam.
0

#55 User is offline   Deathangel 

Posted 03 February 2007 - 04:58 PM

Molio bih vas da se dogovarate na mestu predvidjenom za to.HVALA! :D
0

#56 User is offline   Deathangel 

Posted 10 February 2007 - 05:46 PM

Pogledao sam poslednju filer epizodu i jedva cekam sledecu nedelju.
0

#57 User is offline   Hisoka 

• Anime frik XD
  • Omiljeni crtać:Berserk

Posted 11 February 2007 - 02:13 AM

Za sve koji vole Naruta uskoro, ne znam kada ali uskoro, pocinje da se daje na Jetix-u. Doduse engleska sinh, ali bolje ista nego nista.
0

#58 User is offline   Deathangel 

Posted 11 February 2007 - 07:45 PM

Ma kakav engleski sinh.Ja sam se upisao od smeha kada sam cuo kako na engleskom vicu Narutoooooooooooooooooo!hehehehehe :D :D :D
0

#59 User is offline   Hisoka 

• Anime frik XD
  • Omiljeni crtać:Berserk

Posted 11 February 2007 - 10:07 PM

Ma ne samo to, cuo sam da imaju neke mnogo debilske, a kako i ne bih, provale koje staaaaasno iritiraju. Ali jedva ceka m da cujem kako to zvuci, bice u pocetku zanimljivo da bi kasnije postalo jadno.
0

#60 User is offline   Knight.O 

Posted 13 February 2007 - 03:32 AM

ma ja nikako ne bih mogla da gledam gubavi dub, i jos kada ameri to odrade, samo da se ubijes, radije bih gledala na turskom....ok ne bas, ali poenta je tu :D

meni je inace ispitni rok malo poremetio standardnu dozu od oko 4 epizode dnevno ali juce sam odgledala poslednju ne filer epizodu i ne bih da spojlujem ostalima, ali recimo samo da sam pod jakim utiskom 8)
0

Share this topic:

• (14 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic