SPAM-ER (Free spamovanje)
Posted 21 March 2010 - 01:36 PM
Posted 21 March 2010 - 01:47 PM
[url="http://www.youtube.com/watch?v=16rprAAOT2g"]http://www.youtube.c...h?v=16rprAAOT2g[/url]
Man'te se deco fejsbuka,kome valja koristi, kome ne, ne mora i gotovo. Jedtie veliki smoki i druzite se ako ne volite fejsbuk.
Posted 21 March 2010 - 02:12 PM
alexel, on 21 March 2010 - 12:20 PM, said:
http://www.6yka.com/...jsbuk-prijatelj
1... 2... 3...
Sve što vas molim, sve vas koji mi niste fejsbuk prijatelji, jeste da me prestanete nagovorati da se učlanim i napravim profil
Mozda bi bilo najidealnije da im to kazes licno, a ne preko bloga?
Moram vas još nesto zamoliti. Odgovorite mi na ovo pitanje: Zašto sve sa kojima ste u saobraćaju na fejsbuku nazivate prijateljima? Zar je moguće da imate pedeset, sto, petsto, hiljadu prijatelja? Zašto se bojite stvari nazvati pravim imenom? U našem jeziku postoje odlične reči izdiferenciranih značenja: poznanik, kolega, drug, prijatelj. Kako su na fejsu svi prijatelji? Kako vam je neko prijatelj čim si ga dodate na fejs?
Zato sto postoji samo "Friend" lista. Nema nikakve klasifikaciji.
Mada mi je debilno kad vidim nekoga sa 200 i vise ljudi na listi, nisam video ikoga ko tvrdi da su mu svi ti ljudi bas prijatelji.
Shvatam vašu sluđenost i zaluđenost šarenilom mreže u koju ste se upecali
Upecali? E, pa u tom slucaju:

ali shvatite i vi da u ovom našem vremenu bučnih samoća i rasipnog trošenja slobodnog vremena ja ne mogu da se varam tom opakom mrežom.
EVIIIIIIL!!!! IT'S EVIIIIIL!!!!
Ne mogu dozvoliti da mi krade lično vreme
Kako moze da krade licno vreme?! Pobogu, Fejsbuk nije neko zivo demonsko cudo! Od tebe samog zavisi kako ces provoditi sopstveno vreme. Ne od nekog tamo sajta.
da sedim u čamotinji sobe verujući kako iz ušljive računarske stolice menjam svet.

TO RADIS SA SVOJIM BLOGOM!
Ako se već svet ne može promeniti, ne mogu mu dozvoliti sprdnju sa mnom
The world is against meeee!! AAAAARGH!!!!
ili da mrzim vas i ostale upisane.
Samo tretiras Fejsbuk korisnike kao gomilu naivnih budala koje trace vreme i umisljaju da menjaju svet.
A i jezički sam rasista, i ne bih podneo sva ta tagovanja, niti da vas sve nazivam fejsbuk prijateljima.
Ko te pa tera da ih nazivas prijateljima?!
E, bre... pa ti biras koga ces dodati na listu. Niko ne moze prisilno da ti se ubaci.
Voleo bih kada bi ovo pročitali vaši ne-fejsbuk prijatelji. Verujem da se osećaju kao i ja.
Naravno kad ne-fejsbuk prijatelji nemaju blage veze kako fejsbuk radi.
Ovo je isto kao kad Vecernje Novosti pisu da kompjuteri uzimaju duse i da ce vasu decu zgrabiti pedofili sa interneta. Onaj ko nema blage veze kako kompjuteri rade, nece imati razloga da sumnja u tu tvrdnju.
Ukratko, mislim da se tip malo mnogo prolitao.
This post has been edited by Grimbot: 21 March 2010 - 02:20 PM
Posted 21 March 2010 - 02:33 PM
mislim ako je lik umislio da pomocu fejsbuka menja svet ?!? hahaha , svaki komentar je suvisan
...
This post has been edited by sideswipe: 21 March 2010 - 02:35 PM
Posted 21 March 2010 - 02:39 PM
sideswipe, on 21 March 2010 - 02:33 PM, said:
mislim ako je lik umislio da pomocu fejsbuka menja svet ?!? hahaha , svaki komentar je suvisan
...
Ne misli on to. Nego misli da Fejsbuk korisnici umisljaju to.
This post has been edited by Grimbot: 21 March 2010 - 02:40 PM
Posted 21 March 2010 - 02:49 PM
Uglavnom - slazem se sa Grimbotom sto posto.
Naopako.
Posted 21 March 2010 - 03:04 PM
Prvo da je "fb prijatelj" bukvalno prevedeno sa engleskog jezika, s tim i pogresno, sto mi nije jasno zbog cega, jer srpski jezik nije toliko siromasan jezik kao engleski da sve one kategorije (prijatelj, drug, kontakt, poznanik, itd.) stavlja pod jedno zajednicko ime. Ja razlikujem druga od prijatelja, tako na facebooku (medju kojima imam i prijatelja i drugova i kolega), pa bi mozda bio bolji naziv kontakt? Ja sam koristim naziv "facebook prijatelj" ali se slazem da nije ispravan...
Opet ne govori(m) o svim ljudima koji koriste facebook (zato se i nisam nasao prozvanim iako imam fb), jer postoje ljudi koji imaju 2000 fb prijatelja - i o tim ljudima govori Ugljesa u clanku - kako oni mogu biti prijatelji, dakle ljudi sa kojima se nikada nisu upoznali?
A moras se i ti sloziti da je danas zalosno da ljudi umjesto da odu sa prijateljima na kafu u grad da pricaju uzivo - chataju preko facebooka, takav je primjer i onog teksta za koji sam ja ostavio screen shot - to je poenta cijelog teksta i na njih se odnosi, dakle da je bolje te kontakte odrzavati usmeno nego preko fbooka, jer su ljudi vezani za facebook malo vise nego sto je to normalno
uzivo znam ovisnike o facebooku, zato i podrzavam ovaj clanak...
i samo da kazem da ja nemam nista protiv online social networking-a, dapace... samo sto mi se facebook ne svidja kao nacin upoznavanja.
This post has been edited by alexel: 21 March 2010 - 03:24 PM
Posted 21 March 2010 - 04:06 PM
"UPADNI U TUDJI NALOG" ili "VIP CLANSTVO NA FEJZBUKU"
ozbiljno...
da citiram Sheldona iz BBT, "I cry because others are stupid and it makes me sad."
Posted 21 March 2010 - 08:10 PM

Human beings make life so interesting. Do you know, that in a universe so full of wonders, they have managed to invent boredom.
Help