sad sam hteo da gledam treci kamen od sunca opet i vidim Gargoyls-e i setim se kako nisam video temu ovde, ali ipak postoji
Serija je jedna od najboljih....jurio sam je jako dugi i nasao samo prve dve sezone....i posle jos duzeg traganja...nasao sam i trecu(poslednju)

planirao sam da to okacim na net, kad skupim i sve epizode crtanog Pirates of Dark Waters, ali nikako da mi se skinu poslednje dve epizode Piratesa
prva ima 13 epizoda, a druga ima 52, pa je podeljena na 2 DVDa i svi misle da su to druga i treca sezona...ali nisu

ove dve sezone je radio Greg Weisman, cini mi se, a trecu neko drugi....nisam siguran ko.....u svakom slucaju, primeti se mala razlika u epizodama, ali nije toliko losije koliko se prica po internetu.....sve je skoro isto
ja se stvarno ne secam gde sam to gledao, da li je bilo na RTLu ili je bilo i na Cartoon Networku.....samo znam da sam ih i pre razumeo, a ne znam nemacki
drug koga sam terao da gleda je vikao na sav glas kako je crtani sr***, ali je posle priznao da se zestoko zaj***
sve u svemu, odlican crtani, i ako ga neko nije odgledao....obavezno pogledajte