crtaci.info: dowload problem - crtaci.info

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

dowload problem objasnjenje? Rate Topic: -----

#1 User is offline   Salac12 

• Group: Korisnik
  • Omiljeni crtać:Storyteller

Posted 20 March 2010 - 11:06 PM

Pozdram svima koji vole crtane filmove! Priznajem da imam mali problem sa sajtom, jer mi nije bas najjasnije kako da downloadujem crtane filmove. Nov sam u ovoj vrsti komunikacije. Zeleo sam da skinem Evokse, Droide i jos neke stvari, a pre svega tragam za serijom koja je isla 80ih, Storyteller ili kako je kod nas prevedeno, Pripovedac. Moze li me neko, sa malo viska slobodnog vremena uputiti u koriscenje, tj kako skidati zeljene stvari i kako da dodjem do gore pomenutog serijala Pripovedac. Hvala puno svim clanovima!!!

This post has been edited by Salac12: 20 March 2010 - 11:09 PM

0

#2 User is offline   jelena 

• Group: Administrator

Posted 21 March 2010 - 09:03 AM

Zdravo :)

Nije nikakav problem, evo sad cemo sve lepo objasniti :)

Uvek mozes da koristis pretragu, jer ona radi. Lepo ukucas Storyteller u beli pravougaonik gore desno pored Silje, i kliknes na trazi. Ono sto ces dobiti izgleda ovako:

Attached File  Untitled1.jpg (55.64K)
Number of downloads: 15

Onda sa desne strane od naziva koji ti je izbacen (ono sto sam zaokruzila crvenim) pogledas koja je kategorija u pitanju (u ovom slucaju pise TV Emisije). Kliknes na temu (fajl) koja se zove onako kako si ukucao ime u pretregu i dobices temu sa linkovima (izgleda ovako):

Attached File  Untitled2.jpg (88.35K)
Number of downloads: 16

Zatim u polju ispod naziva "Eposode 1" imas linkove. U sveko polje mozes da postavis kursor misa ispred oznake http i markiras link sve do kraja oznake rar. Uradis copy-paste u novom prozoru i dalje dobijas sajt rapidshera (videsec dva okrugla meraca, poput meraca za brzinu na kolima). KLiknes ispod Free User, sacekas da odbroji koliko mu je potrebno:

Attached File  Untitled4.jpg (39.05K)
Number of downloads: 10

Kliknes na strelicu plavom krugu, zatim kliknes na "save" (time ces sacuvati deo emisije na zeljenoj particiji na tvom kompu, a ti odluci koja ce to biti) i download pocinje:

Attached File  Untitled3.jpg (58.79K)
Number of downloads: 5

Kada skines sve delove, onda ih kod sebe na kompu markiras, kliknes desnim misem na njih i kliknes na "Extract Here" i oni ce se raspakovati.

Isto tako i za Evokse i Droide. Ja cu ti dati link Evoksa (da ti malo pomognem), dok za Droide pokusaj sam, cisto da vidis da li se mozes snaci.
Evo linka za Evokse:

Ovo su sinhronizovane epizode koje imamo:
http://www.crtaci.in...__1

Ovo su verzije na engleskom jeziku:
http://www.crtaci.in..._1

Srecno i uzivaj na forumu (ako ima nekih problema i nedoumica, ti slobodno pitaj, uvek ce neko odgovoriti u sto kracem mogucem roku).

:love7:

This post has been edited by jelena: 21 March 2010 - 09:04 AM
Reason for edit: Sacekati koji dan da clan vidi odgovor pa temu prebaciti u Pomocni Centar!!!

0

#3 User is offline   Salac12 

• Group: Korisnik
  • Omiljeni crtać:Storyteller

Posted 21 March 2010 - 11:25 AM

Hvala Jelena, puno si mi pomogla...Konacno cu da uzivam...Veliki pozdrav!!!!!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

2 User(s) are reading this topic
1 members, 1 guests, 0 anonymous users

1. Paja Patak