Elem, da predjem na konkretne stvari.
Crtani se prikazivao na Cartoon Networku negde u periodu '91-'95 ne znam tacno kad, to je okvirno. Tada nisam imao CN, ali se secam da je neka nasa televizija (3K cini mi se, a mozda i palma ne mogu da se setim) nekim danom ujutru pustala par sati Cartoon Networka... Znam da je nekad bi neki crtani sa Koalama indijancima, ali me on toliko ni ne zanima, navodim ga samo da biste otprilike znali koji je period u pitanju. E sad, bio je TAJ crtani, koji ne mogu bas najbolje da opisem, ali potrudicu se. Glavni likovi su neki cini mi se dinosaurusi, mada ni to ne mogu da jemcim (odma da napomenem, nije Extreme dinosaurs). Ima ih trojica (valjda), govore, i oni su dobri likovi. Imaju neku moc, kada sednu na neka sedista u krug, i tada se transformisu u neke superheroje tako sto dobiju neka cool odela i kacige (valjda), i cini mi se da je svakom odelo razlicite boje... Glavni neprijatelj koliko se secam je neko cudo, za koje mislim da je slepi mish (ima naocari za sunce, ogromne ushi, zan#$%an glas ko neki mafioso, i rekao bih da nosi odela), a koji ima svog pomocnika koji izgleda isto kao on, ali je minijaturan... Jos jedna stvar koje se secam jeste da su ti glavni likovi cini mi se imali neko vozilo svoje, kombi ili nesto slicno...I...to je otprilike to, sve cega se ja secam...
Aj ljudi, ako neko zna o cemu pricam, UPOMOC!!!
Edited by solidgagi, 31 March 2008 - 12:08 PM.

This topic is locked