crtaci.info: Donacije - crtaci.info

Jump to content

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Donacije Rate Topic: ***** 1 Votes

#1 User is offline   GaVrA 

• Wicked!
  • Group: Administrator
  • Omiljeni crtać:Futurama

Posted 07 December 2007 - 03:36 PM

Uplatnicu popunjavate na sledeći način:

Uplatilac: Vaše Ime i Prezime - Vaša adresa

Svrha uplate: Donacija za forum

Primalac: Miloš Gavrilović

Iznos: po Vašoj želji

Račun primaoca: 160-5100100755893-25

Poziv na broj: ostavite prazno

Izgled uplatnice:

Attached File  uplatnica.gif (7.64K)
Number of downloads: 111

SAVET: POŠTO JE RAČUN OTVOREN KOD BANKE INTESE MOŽETE UPLATITI DONACIJU U BANCI INTESI DA BI STE IZBEGLI PLAĆANJE PROVIZIJE.

Ukoliko trenutno niste u Srbiji, možete da uplatite preko moneybookers.com sajta! Potrebne informacije su ovde:

Recipient's email address: gavra@crtaci.info

Email subject: Donacija

An explanation note: Donacija za www.crtaci.info sajt

Kada uplatite pare u banci, istog dana mi se samo javite preko privatne poruke ili na mail.

Sve što treba da napišete jeste suma koliko ste uplatili. Ukoliko se ne javite istog dana onda mi napišite i datum kada ste uplatili.

Napomena:
Svi članovi koji doniraju više od 500 dinara će biti primljeni u VIP grupu - naprednu grupu koja ima svoje prednosti u odnosu na obične korisnike.
Sva sredstva koja budu primljena u svrsi donacije, služiće (kao i do sad) za nabavku crtaća, kaseta, plaćanje servera sajta kao i humanitarne akcije u kojima budemo učestvovali!

This post has been edited by GaVrA: 05 June 2010 - 10:45 PM

0

#2 User is offline   ZmYchE 

• ~ * Fire Woman * ~
  • Omiljeni crtać:Flight Of Dragons

Posted 07 December 2007 - 04:55 PM

Odrzavali smo se skupa do sad, od pocetka :th_groupe: :drinks: :friends: tako da naravno da nastavljam!!!

Sto se tice uplacivanja donacija na tekuci racun foruma - ako bude druga novcana jedinica osim dinara iliti RSD-a (Republike Srbije Dinar), znaci kad bi neko uplacivao kunama, dolarima, markama, konverabilnim markama, forintama - cime god - to se u srpskim bankava obracunava u DINAR po odredjenim koeficijentima.

Tipa ako ste donirali forum sa 10 evra (eura, svejedno), a 1euro = 100 dinara, vi ste ustvari uplatili 1000 DINARA na racun foruma.

This post has been edited by ZmYchE: 16 June 2010 - 09:21 PM

0

#3 User is offline   m4rk0 

• Group: VIP
  • Omiljeni crtać:Saber Rider

Posted 14 December 2007 - 04:12 PM

Uplatio sam i ja simbolicnu sumu ;)
0

#4 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 30 December 2007 - 07:34 PM

Hvala vam na pomoći! :D

Narkos i plazma su već u timu, tako da ne mogu ništa da im omogućim trenutno, dok sinak i m4rk0 su prebačeni u grupu "VIP" i imaju sada neometan pristup forumu.

Takođe želeo bih da vas obavestim o maloj promeni što se tiče hostinga, naš trenutni host provajder je super, ali ne za forum koji non stop raste, trenutno imamo 15GB protoka za 2 dolara mesečno, mogu odmah da prebacim u toku januara na 50GB protoka ukoliko se ukaže potreba za tim, ali to je otprilike najdalje što možemo da idemo sa ovim hostingom. Zato sam krenuo u potragu za novim hostigom i čim budem skupio pare uzimam njihov hosting i prebacujem tamo sve jer za smešno male pare(10 dolara mesečno) dobijamo 5TB protoka i kasnije ukoliko se ukaže potreba za dedicated serverom imamo mogućnost da kod njih uzmemo veoma jeftin dedicated server.

Kada pređemo na ovaj hosting možete da očekujete mnogooooo više stvari kod nas za download jer teško da možemo da potrošimo tih 5TB, isto tako biće omogućen neometan pristup običnim korisnicima, tj biće skinute restrikcije koje su sada uvedene zbog malog mesečnog protoka.

Zamolio bih vas sve da pomognete forumu sa bilo kojom sumom, koliko god da možete da odvojite, samo se prošetate do pošte/banke i uplatite 100, 200, 1000 din, koliko god da možete. Na taj način nam najdirektnije pomažete.

Još jednom hvala svima koji su do sada donirali. :D

This post has been edited by ZmYchE: 16 June 2010 - 09:22 PM

0

#5 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 04 January 2008 - 10:21 PM

Evo javila se tzetza da je uplatila, ali je izgleda bilo nekih problema prilikom uplate(verovatno zato što sam u minusu 100 din :lol: ), tako da sutra zovem banku da vidim šta se dešava...

Sve u svemu thnx tzetzo! :D Eto širi se polako grupa "VIP" :lol:

Za sve ostale, evo prošla je nova godina, verovatno ste skupili neki dinar, tako da ako možete odvojite makar i 100 din i pomozite da se skupe pare za licencirani forum, više info-a zašto nisam sada uzeo forum imate ovde:

http://forum.crtaci.info/index.php?s=&...ost&p=57716

This post has been edited by ZmYchE: 16 June 2010 - 09:23 PM

0

#6 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 11 January 2008 - 09:16 AM

Evo dodao sam i cifre koje su u pitanju za ove investicije tj koliko je do sada potrošeno i koliko još treba da bude potrošeno.
0

#7 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 16 January 2008 - 07:34 PM

Neko je uplatio 300 dinara. :D Stanje na računu je povećano na 600 din. Ko god da je danas uplatio neka se javi na pp ili ovde da ga prebacim u grupu "Napredan korisnik" :D
0

#8 User is offline   Kuhm 

• Omiljeni crtać:Tom & Jerry

Posted 18 January 2008 - 01:37 AM

Ja sam juce isao u Intesu da uplatim RapidsharePremium i oni traze samo Račun primaoca, i pitaju me da potvrdim ime i prezime primaoca, ali ja njima skeniram uplatnicu i posaljem i u roku od 24h mi je aktivan nalog za RS. Sutra kad budem iso da uplatim ja cu da ti skeniram uplatnicu da bi ti znao da sam to ja uplatio, moze ??
0

#9 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 18 January 2008 - 01:39 AM

Uff uff nisam te baš razumeo... :lol: Kakav rapidshare? :D
0

#10 User is offline   Kuhm 

Posted 18 January 2008 - 01:45 AM

View PostGaVrA, on Jan 18 2008, 01:39 AM, said:

Uff uff nisam te baš razumeo... :lol: Kakav rapidshare? :D

Pazi juce sam uplacivao RS i oni iz intese traze samo Račun primaoca nista vise i kako ti da znas ko je uplatio ako me oni ne pitaju ni ime ni prezime ???

View PostKuhm, on Jan 18 2008, 01:45 AM, said:

Pazi juce sam uplacivao RS i oni iz intese traze samo Račun primaoca nista vise i kako ti da znas ko je uplatio ako me oni ne pitaju ni ime ni prezime ???

Nebitno uplaticu ja tebi sutra u posti, pusti Intesu...
0

#11 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 18 January 2008 - 02:09 AM

Paa nije baš često da neko uplaćuje, pa kada neko uplati samo mi se javi na pp, kaže kolko je uplatio, ja proverim i to je to... Što praviti sad neku filozofiju od svega toga.... ;)
0

#12 User is offline   tzetza 

• don't annoy the crazy person
  • Omiljeni crtać:diznijevi klasici

Posted 18 January 2008 - 12:47 PM

View PostKuhm, on Jan 18 2008, 01:37 AM, said:

Ja sam juce isao u Intesu da uplatim RapidsharePremium i oni traze samo Račun primaoca, i pitaju me da potvrdim ime i prezime primaoca, ali ja njima skeniram uplatnicu i posaljem i u roku od 24h mi je aktivan nalog za RS. Sutra kad budem iso da uplatim ja cu da ti skeniram uplatnicu da bi ti znao da sam to ja uplatio, moze ??

mozda kad uplacujes na rapid nije bitno tvoje ime i prezime, ne znam kako oni funkcionisu, a li kad uplacujes nekom licu (u ovom slucaju gavri) na racum, moraju biti upisani svi podaci koji se prilazu na uplatnici...
0

#13 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 18 January 2008 - 12:50 PM

Bitan je samo broj računa, ostali podaci(adresa i ime i prezime) su tu naravno pozeljni za svaki slucaj jer moze da se desu da ne prodje transakcija pa da se ne zagube pare ili tako nešto...

U svakom slučaju totalno je ne bitno dal je obavezno da se popuni ili ne, imate u prvoj poruci objašnjenje kako da popunite uplatnicu, držite se toga i nemožete da omanete.

This post has been edited by ZmYchE: 16 June 2010 - 09:24 PM

0

#14 User is offline   Kuhm 

Posted 18 January 2008 - 05:12 PM

Uplaceno.

This post has been edited by ZmYchE: 16 June 2010 - 09:25 PM

0

#15 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 18 January 2008 - 07:53 PM

Sređen si! :D Hvala na donaciji! :D
0

#16 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 21 January 2008 - 01:30 PM

Jos jedna donacija je primljena... :D Samo tako nastavite, od prve plate sad cu ja da odvojim koju hiljadarku pa da konacno uzmemo i licencni forum pa da batalimo te gluposti vise i da se samo sa crtacima zezamo... :lol:
0

#17 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 24 January 2008 - 08:07 AM

Juce sam otvorio devizni racun u Rajfajzenu i uzeo Visa Virtuon karticu. U toku dana cu da vidim da otvorim nalog na moneybookers.com, mada mislim da cu morati da sacekam do petka kada cu dobiti plastiku... :D 20 evra je kostalo otvaranje racuna.

Ovako ce moci i korisnici iz inostranstva da doniraju, a isto tako cu ja biti u mogucnosti da sve placam, a ne kao do sada da uplacujem nekom drugom na racun pa da mi on uplacuje, a sve to samo zato sto nemam ovu visa vrtuon karticu... I eto tako... :D
0

#18 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 05 February 2008 - 11:18 PM

Evo ljudi od večeras možete i preko https://www.moneybookers.com da uplatite donaciju! :D Ovo sam sredio prvenstveno za članove koji su van Srbije... Možda ima neko elegantnije rešenje, ali za sada evo preko svog moneybookers naloga možete da mi pošaljete pare. Podaci su u prvoj poruci ove teme... :P

Nego ako neko zna elegantniji način da članovi koji su van Srbije pošalju pare neka kaže odma!! :P

Isto tako malo ću sada da sredim finansije tj kolko je potrošeno i koliko još treba... Evo i ovde da ponovim za download, biće samo za VIP korisnike(a VIP se postaje kada se donira) sve dok se ne skupe pare koje su uložene!
0

#19 User is offline   daressi 

• Very Impossible Person
  • Group: VIP Gold

Posted 10 February 2008 - 01:28 PM

Gavro, tek sad vidim da si postavio i moneybookers kao opciju ...Ajd jos i kazi na koji mail da saljemo pa da uplatim nesto ...

EDIT: Video sam mail u prvoj poruci ..stize uplata

EDIT2: Poslao! Malo je razlomljena cifra , ali toliko je bilo na mom racunu , pa rekoh da mi ne zvecka tamo :D

This post has been edited by daressi: 10 February 2008 - 01:48 PM

0

#20 User is offline   GaVrA 

• Wicked!

Posted 10 February 2008 - 02:42 PM

Primljeno... :D Ma nema veze, ionako im je fee skroz čudan, sve nešto .88 :huh:

Zahvaljujem još jednom :D
0

Share this topic:

• (3 Pages)