crtaci.info: Kako ste se zainteresovali za anime??? - crtaci.info

Jump to content

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Kako ste se zainteresovali za anime??? Rate Topic: -----

#41 User is online   Nehnard 

• Group: Korisnik

Posted 03 December 2008 - 09:47 AM

View PostNutella, on Nov 30 2008, 08:53 PM, said:

Ja sam za što veči izbor, što veću dostupnost i što jaču konkurenciju. Anima koja u tim uslovima uspije da se istakne, jeste pravi kvalitet. Na kraju to se isto desilo i sa muzikom i sa filmom, pa nikome ne smeta.

Ok, ti imaš svoj lični ukus i znaš šta ti se dopada, ostatak jednostavno ignorišeš. ;)

Ipak moraš priznati da je kvalitet retkost i da ga nema u neograničenim količinama. Već neko vreme čekam da se pojavi neka nova interesantna, vredna pažnje.
0

#42 User is offline   Gaiamon 

Posted 27 December 2008 - 12:12 AM

Mislim da svi znate sa čime sam počeo. Naravno: sa Digimonima. Upecao sam jednom tako prvu epizodu na RTS-u i odmah se zainteresovao... i tako sam se posle, preko DBZ-a, Pokemona, Shaman Kinga itd. totalno navuk'o! I sad u glavi mogu da čujem moju kevu kako se dernja što sam zaposeo TV da gledam Naruta i slično :D

This post has been edited by Gaiamon: 27 December 2008 - 12:13 AM

0

#43 User is offline   Ghost 

• Omiljeni crtać:Ghost in the Shell

Posted 18 January 2009 - 10:59 AM

Svakako zahvaljujući starijem bratu koji je strip crtač i neki vrag u lokalnoj strip školi...
0

#44 User is offline   steve89 

• Omiljeni crtać:Naruto

Posted 14 February 2009 - 09:55 PM

Hmmmm... ko zna još kad mi je drugar dao dvd naruta, prvih 50 epizoda, i dugo nisam uopšte obraćao pažnju... ali kad jesam... :D
0

#45 User is offline   ThePhilosopher 

• Omiljeni crtać:Cudesna suma

Posted 24 February 2009 - 07:21 PM

gledao preko TV-a kao klinac... posle preko video kaseta, a onda na fakultetu sa pojavom ADSL-a :)
0

#46 User is offline   L3K 

• Omiljeni crtać:Bleach

Posted 28 March 2009 - 12:44 AM

Pa poceo sam,dok sam gledao dragon ball pre ne znam ni sam koliko godina. Zapravo,poceo sam sa Digimonima samo sto do dragon balla nisam znao sta je anima uopste. Posle je usledio Yu-Gi-OH i evo sada gledam One Piece,Bleach i Naruta :) Od ostalih planiram da gledam Death Note,Full metal alchemyst,Shaman King,Devil May Cry i Hellsing(mozda) :)
0

#47 User is offline   feniks 

Posted 20 April 2009 - 11:40 PM

Mislim da je prvi bio Mado king Granzort, pa Robotech, Sajber Rajder. Ne mogu tacno da se setim proslo je 20 godima sigurno. Anime su relativno skoro pocele da se ozbiljnije daju kod nas. Valjda je ljudima trebalo duze vremena da provale kvalitet. Ako nekome treba Mado King tek sam skoro nasao sve epizode.

Attached File(s)

This post has been edited by feniks: 20 April 2009 - 11:41 PM

0

#48 User is online   arghhh 

• Group: VIP
  • Omiljeni crtać:Berserk

Posted 03 June 2009 - 11:35 AM

Hahaha, treba li uopste reci - Dragon Ball... :) Pre jedno 100 godina. :) Mada, prva prvcata anima koju sam u zivotu gledao bila je Triton, al tad se nisam bas nesto bio prepalio kao za DB, imao sam 6-7 godina. :)
Posted Image
0

#49 User is offline   Zapko 

• Omiljeni crtać:Poslednji jednorog

Posted 08 August 2009 - 12:33 PM

Pa sve je pocelo jos Voltronom,prvi crtani koji sam voleo jaaako da gledam,a kasnije naravno i Plava princeza :D
0

#50 User is offline   Dj0rel 

• Omiljeni crtać:Duck Amuck

Posted 09 August 2009 - 01:57 PM

Ja sam isto kao i mnogi drugi gledao Granzorta, Voltrona, Tritona i druge. Zatim su došli Digimoni i Dragon Ball, ali tada sam gledao na njih kao i na svaki drugi oblik zabave i nije me bilo bog zna koliko briga što su anime.

Ja sam zaista počeo da se intereujem za anime indirektno pošto čitam mangu. Naime pošto su me američki stripovi (Marvel i DC) razočarali krenuo sam u potragu za alternativom i odlučio se za mangu. I kada naiđem na neku mangu koja mi se baš dopadne ja nabavim i anime napravljen po njoj (ako su je napravili) ako mi se svidi soudtrack nabavim i to.
0

#51 User is offline   golub93 

• Omiljeni crtać:Naruto Shippuuden

Posted 09 August 2009 - 11:29 PM

Kad sam bio mali klinac,negde 4-5 godina,secam se da sam mnogo voleo da gledam Granzort,mada nisam tada ni znao da je japansko,a kamoli da je anima. xD U to vreme sam i gledao Akiru,mada sam se mnogo uplasio od one najgroznije scene,jer sam ipak bio isuvise mali.Kasnije sam na Cartoon Networku ugledao Dragon Ball Z,i totalno sam se zaljubio u tu animu. :lol: Neko vreme nisam video anime na nasim televizijama,sve dok nisu poceli da prikazuju Digimone i Dragon Ball,tad sam bio 1. ili 2. razred.A kasnije su sledili Pokemoni,Yu-Gi-Oh,Beyblade,Shaman King itd.Inace i dan danas gledam i obozavam anime,trenutno pratim Naruta i Bleach,mada totalno se smorim dok izadju nove epizode... <_<
0

#52 User is offline   AiLiKeShanDa 

Posted 27 August 2009 - 10:12 AM

Prvi anime koji sam gledao bio je Saber Rider,ali to nije stvar koja me navukla na japanske crtace s obzirom da sam bio toliko mali i neupucen da nisam ni znao sta zapravo gledam.
Ipak,kada sam u cetvrtom razredu osnovne prvi put odgledao prvi serijal Digimona bio sam fasciniran-toliko da sam ovaj serijal u kratkom roku odgledao 4 puta.
Posle je stigao Dragon Ball i potpuno zaljubljivanje u anime.
0

#53 User is offline   Ryuk 

• Omiljeni crtać:anime

Posted 16 November 2009 - 07:20 PM

Kao i vecina ovde, anime sam zavoleo zbog samog stila crtanja i Mekova ;)
so i guess apples are out of the question
0

#54 User is offline   Anyachan 

Posted 19 December 2009 - 11:43 PM

Kao sedmogodisnjakinja sam videla Akiru na lokalnom kanalu i to me je i zaprepastili i odusevilo... gledala sam i Digimone, Beyblade, Pokemone etc. ali do osmog razreda osnovne skole nisam znala da su to animei... e tad sam se, zahvaljujuci nemackom programu Viva, upoznala sa Hellsingom, Noir-om, X TV-om, Arjunom, i Aikom i tad sam se navukla na svet animea i mangi... zbog njih sam i pocela da crtam, bia sam fascinirana nacinom crtanja, bilo jepotpuno drugacije od onog za sta sam znala :) eeeeh, to su bili dani... buljene u tv u 12 uvece pokusavajuci da provalim kako se crtaju manga oci u odnosu na facu XD
Naravno, nije to sve... Nisam tad naravno imala net tada, pa sam se oslanjala samo na Vivu i na Fox kids kad je poceo Shaman King <3 kad su oba prestala da emituju animee pala sam u ocaj i tek sam u drugoj srednje uspela da naidjem na drugaricu koja je volela animee ko i ja i koja je imala net :D i tako je pocelo i nastavlja se... Doduse mange su mi mnogo draze sad jer animee mnogo pocinju da menjaju po ukusima sire publike, but oh well ^u^
0

#55 User is offline   stimpi 

• Omiljeni crtać:NARUTO

Posted 30 December 2009 - 03:17 PM

PRVI ANIME KOJI SAM GLEDAO BILA JE ZMAJEVA KUGLA PA ONDA DIGIMONI PA YU-GI-OH, SHAMAN KING, NARUTO I ONDA SAM POCEO DA GLEDAM NA NETU PA SAM SAZNAO ZA MANGE. ;)
WWW.ONEMANGA.COM
0

#56 User is offline   Arch 

• Omiljeni crtać:Cow & Chicken

Posted 06 January 2010 - 04:30 PM

Kad sam jos bio mlad i neukusan gledao sam Saber Rider-a, Voltrona i sl., iako tada jos nisam imao pojma ni sta su anime... A ovako ozbiljnije sam se zainteresovao relativno kasno, cini mi se tek na drugoj godini faksa (sad sam cetvrta, sto znaci pre otprilike dve godine), drugar me je terao da pogledam Basiliska, ja reko ajde, ne moze da skodi, bio sam u stilu "smorice me" ali na svu srecu nisam bio u pravu :) Posle toga sam gledao FMA cini mi se, dalje Wolf's Rain ako se dobro secam pa sve ostalo... :)
Bolje je da se ima para i da se troši nego da se nema.
0

#57 User is offline   SerbianGod 

• The Best Archer in the World
  • Omiljeni crtać:Nindža Kornjače

Posted 06 January 2010 - 08:17 PM

Pa to je pocelo sam Digimonima,Dragon Ball-om,Yugi-oh al nisam da su anime sve je potom samo krenulo i to ovim redom Berserk,Death Note,Claymore,Wolfs'rain pa bezbroj ostalih...

This post has been edited by COFILEE: 06 January 2010 - 08:17 PM

Funkcija mudrosti je da napravi razliku između dobra i zla
0

#58 User is offline   Antropos 

• SDF-1
  • Omiljeni crtać:Robotech

Posted 19 January 2010 - 10:01 PM

Tragajuci za mojim crtacima iz detinjstva Robotech, Saber Rider and the Star Sherifs, Triton , Voltron ( ne znajuci da su to anime naslovi LOL )...naleteo sam na likove koji gledaju anime, preporucivsi kvalitetne naslove, poceo sam u nenormalnim kolicinima da provodim sate i sate ispred monitora...
0

#59 User is offline   mokacino 

• Omiljeni crtać:TMNT classic

Posted 21 January 2010 - 01:10 AM

daaaa tritonnnn to je taj taj sam crtac 1 pogledo ali omiljenn je DB,DBZ,nije los DBGT ali ove sezone su najace bilo bi super kad bi nastavili DragonBall.... ono naruto bleach naruto ship pogledo sam sve i sad moram cekati da objavljivaju nove epizode a tolki je smor sto moras cekati po 10-15 dana da ga postave....poceo mi se svidjati full metal alchemist ali su ga zavrsili na kosavi tako da moram cekati adsl da mogu gledat :( pff ali uglavnom dragon ball je kriv sto sam poceo da gledam anime ali ok je neljutim se :P :D
0

#60 User is offline   lajsmith 

• Omiljeni crtać:Monster

Posted 21 January 2010 - 10:41 AM

Pratio sam sve anime koje su se davale devedesetih, naravno nemajući pojma šta su to anime. Negde u 1-2 god. srednje, drugar mi je dao 3 anime filma (Akira, Princess Mononoke i Ninja Scroll) i tim je rođena neraskidiva ljubav :) I tako od tada ih skupljam i pravim kolekciju.
0

Share this topic:

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users