Kao sedmogodisnjakinja sam videla Akiru na lokalnom kanalu i to me je i zaprepastili i odusevilo... gledala sam i Digimone, Beyblade, Pokemone etc. ali do osmog razreda osnovne skole nisam znala da su to animei... e tad sam se, zahvaljujuci nemackom programu Viva, upoznala sa Hellsingom, Noir-om, X TV-om, Arjunom, i Aikom i tad sam se navukla na svet animea i mangi... zbog njih sam i pocela da crtam, bia sam fascinirana nacinom crtanja, bilo jepotpuno drugacije od onog za sta sam znala

eeeeh, to su bili dani... buljene u tv u 12 uvece pokusavajuci da provalim kako se crtaju manga oci u odnosu na facu XD
Naravno, nije to sve... Nisam tad naravno imala net tada, pa sam se oslanjala samo na Vivu i na Fox kids kad je poceo Shaman King <3 kad su oba prestala da emituju animee pala sam u ocaj i tek sam u drugoj srednje uspela da naidjem na drugaricu koja je volela animee ko i ja i koja je imala net

i tako je pocelo i nastavlja se... Doduse mange su mi mnogo draze sad jer animee mnogo pocinju da menjaju po ukusima sire publike, but oh well ^u^